misc · 2017-12-25 · Royce

I denne gjennomgangen av Ethereum Code bevise vi at dette trading program er en svindel som du må unngå. Det er presentert av Mark Weston / Jad Baker .

Ethereum Code er en binær alternativer robot som er ment å handle Ether og gjøre deg minst $ 3000 per dag.

Og fordi Ethereum Code er gratis, kan du angivelig bli rik gratis. Egentlig?

Ethereum Code robot svindel

Risikoen ansvarsfraskrivelse sier altSannheten er at Ethereum Code er en svindel som misbruker binære alternativer og kryptovaluta Ethereum (Ether). Faktisk har det ingenting å gjøre med cryptocurrencies , så vi kommer til å bevise nedenfor.

Alt du hører og ser i Ethereum Code videoen er falsk. Historien er helt falsk. Det vilje misbruker Ethereum navn slik at reelle Ethereum Code er ikke svindel vurderinger av denne svindelen kan ikke gjøre det til toppen i søkemotorene.

Mark Weston selvfølgelig ikke finnes, i video svindlere viser en aksje bilde. Ikke tro oss? Du må bare lese risikoen ansvarsfraskrivelse de viser. I det innrømmer de at det er ingen garantier, og at videoen er fiktive . Se på vårt bilde.

falske attester

Begeistring er falskeIkke bare vil du finne falske anmeldelser av Ethereum Code på internett, er det også falske attester i videoen .

Betalte skuespillere lyver om programmet , er de i hovedsak bidrar svindlere å svindle folk.

Sjekk vår bilde for å se bevis, selger denne fyren falske attester for fem dollar på Fiverr, kan hvem som helst ansette ham.

Scam programvare

Roboten fungerer ikkeVi testet også Ethereum Code robot, og vi oppdaget raskt at det er en beryktet handel programvare som brukes av en rekke svindel.

På vårt bilde vil du se noen av de andre svindel basert på den samme programvaren , som alternativ Robot , Crypto Robot 365 og 8 Binary Robot . Du vil også legge merke til at det ikke er handel cryptocurrencies men fiat par.

Denne roboten er ekstremt farlig, fordi i demomodus bruker den en falsk pris feed for å generere falske fortjeneste . Personer med ikke nok erfaring kan derfor tro at roboten er lønnsomt og la det handle med pengene sine.

Men ekte trading åpenbart ikke kan være forfalsket, så Ethereum Code roboten vil raskt miste pengene sine .

Hvordan det virkelig fungerer

Den egentlige hensikten med Ethereum Code roboten er å få deg til å sette inn penger med en uregulert og svindel megler - Stern alternativer. Dette er fordi folk som kjører roboten er tilknyttet denne megleren, de får betalt for å verve nye innskytere. Det er det.

Men nå vet du at hvis du setter inn penger og la Ethereum Code handel med det, vil du miste det.

Konklusjon

Den Ethereum Coden Roboten er en svindel som genererer falske demo profitt og taper penger i det virkelige trading. Hold deg unna det!

For å virkelig tjene penger på trading du trenger for å utvikle en riktig strategi. Du kan prøve og gjøre det på en gratis demo-konto med et regulert megler.

Glem om gratis roboter, er de ikke fungerer.