Bitcoin efter skrämmande fria fall

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:stabilitet

Priset på Bitcoin verkar ha funnit någon stabilitet efter det fria fallet under festtiden. Ingen tvekan kommer det att finnas några samtal över lunch idag med anhöriga som „berättade för dig“ om det „tvivelaktiga internetpengar“. Efter en så svår prisnedgång, kommer mammor, morbröder och mormor över hela världen att återskapa möjligheten att låta dig veta hur dumt du skulle ha tro på Bitcoin. Men i tider med extrem volatilitet är det viktigt att komma ihåg att ingenting har förändrats fundamentalt om Bitcoin, och det är det mest värdefulla med det.

Om du fortfarande är en troende i tekniken, istället för att bli frustrerad av attackerna, kommer du nästan säkert att få mellan munnen av kalkon och fyllning från alla sidor av bordet, använd möjligheten produktivt. Detta är din chans att konvertera din närmaste och käraste till dygden av kryptokurrency. Du representerar Bitcoin här, var så sammansatt!

Standard Bitcoin Revolution svängningar

För det första, eftersom de flesta tycker om att prata om priset så mycket och lejonens andel av kritiken kommer att gå ut på dagens sub-$ 14 000 BTC jämfört med priset på nästan 20 000 dollar mindre än en vecka sedan, kan det vara bra att Påminna folk som Bitcoin började året runt på cirka $ 1000. Efter en så stor körning är korrigeringar naturliga och friska. Ingen trodde att priset skulle fortsätta att stiga i rak linje, det är Bitcoin Revolution omdöme 2018 – Bluff eller Seriös inte hur marknaderna fungerar. Bra handlare är medvetna om detta och precis som priset på $ 10.000 testades flera gånger innan det slutligen bröts, verkar det som om det kommer att bli fallet för 20.000 dollar också. Sådana psykologiska hinder kan tyckas triviala, men om de är riktiga i tankarna med tillräckligt många marknadsaktörer blir de riktiga motståndspunkter.

Goda nyheter inkommande Bitcoin Loophole

Det kan ta lite bra nyheter för alla de pengar som sitter i sidled för att hälla tillbaka på marknaden men det finns gott om potentiella utvecklingar som kan ge den nödvändiga katalysatorn. Ett hängivet lag av de bästa blockchainutvecklarna Bitcoin Loophole Bluff eller pålitlig mäklare inom trading? på planeten arbetar frantically för att tillhandahålla nödvändiga skallösningar som möjliggör större funktionalitet utan att äventyra säkerheten. Förbättringar som Lightning Network kommer nästan säkert att driva priset upp igen när de är redo att distribueras.

På kortare sikt görs åtgärder för att ge institutionella investerare en plattform där de kan köpa, sälja och lagra kryptokurrency. Spännande rykten om att sparka runt Goldman Sachs- kontoren kan lätt skapa tillräckligt med rörelse för att spränga sig över prispunkten på 20 000 dollar när officiella meddelanden görs om handelskortet.

Trots att de som Morgan Stanley föreslår att det praktiska värdet av Bitcoin kan vara noll , stinkar sådant känsla av rädsla. Stora banker bör också vara rädda. De har i huvudsak varit världens mästare i mer än de senaste sjuttio år. Bitcoin kan ändra detta. Om teamet av utvecklare kan övervinna problemet med skalning tillräckligt, skulle det inte behövas banker i morgondagens värld. En dag kommer människor att bläddra genom historia böcker och finna tanken på att ge sådan stor makt till en grupp människor som aldrig valdes för att vara absolut absurt.