Bitcoin har påstått skapat en Enterprise-Grade XRP-plånbok

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:användbara

Rippelplånböcker har alltid varit något svårt att komma med. Faktum är att det bara finns några få användbara typer att välja mellan. En av de viktigaste plånböckerna är GateHub, även om Rippex är värt att checka ut. Det verkar nu som att BitGo blir involverad i mixen också. Mer specifikt har företaget tydligen släppt sin XRP-plånbok av företagsklass. Detta projekt innehåller också flera signaturfunktioner, vilket är ganska intressant.

Även om det inte officiellt Crypto Trader

Även om det inte officiellt bekräftats av BitGo hävdar XRPChat-forum att företagets plånbok för XRP är tillgänglig just nu. Mer specifikt finns det några tips under vägen som pekar på en sådan lösning. Ripple och BitGo satt tillsammans för Crypto Trader omdöme 2018 – Bluff eller Seriös att diskutera „företags treasury management“ nyligen. Dessutom finns det ett nytt jobbpost som talar om att skapa den största transaktionsprocessorn i Ripple. Dessutom bekräftade plånboksleverantören att de kommer att utnyttja transaktionsskalbarheten hos Ripple Consensus Ledger.

Bitcoin Evolution tar multisignaturplånböcker till XRP-användare

För att göra sakerna mer intressanta, bekräftade forumanvändaren JoelKatz att den här plånboken finns. Han hävdar att han skapade en BitGo multisig XRP plånbok och testade den utan problem. Det är alltid svårt att validera sådana påståenden, även om JoelKatz är en trovärdig källa. En XRP plånbok av företagsklass kommer säkert att vara bra nyheter för alla Ripple-supportrar. Det är också ett logiskt steg i utvecklingen av detta projekt. Mer Bitcoin Evolution Ärlig Recension specifikt är Ripple en teknik riktad mot banker och företag. Att ha multisig plånbokslösningar tillgängliga är ganska signifikant, minst sagt.

Tyvärr är det oklart när konsumenterna kommer att se ett sådant plånböckerbjudande. Det finns ingen officiell tidsfrist för projektet, vilket inte är helt överraskande. Vi får dock se några fleråriga XRP-plånbokar från BitGo i några månader från nu. Andra användare bekräftar att konsumentversionen av denna plånbok kommer „snart“. Det skulle vara bra nyheter för alla Ripple-supportrar. En professionell plånbokslösning kan gå långt, så mycket är uppenbart. För närvarande är företagets plånbok tillgänglig för att välja partners och utbyten, genom utseendet på saker.

Allting är detta bra nyheter för Ripple- supportrar. Multisignaturlösningar är en viktig del av kryptokurrency och tokenplånböcker. BitGo expanderar sin position på marknaden en svällning, vilket är bra att se. Hittills finns det ingen annan multisig plånbokstjänstleverantör som kan erbjuda samma grad av professionalism jämfört med BitGo. De ställer normen för hela industrin, så mycket är uppenbart. Det blir intressant att se hur denna utveckling kommer att påverka Ripple och XRP-priset under de närmaste veckorna.