Bitcoin överlevde den röda månaden.

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:upplopp

Ethereum, Bitcoin Cash, Neo och Nem blev krossade medan VeChain, Dogecoin och Nano överlevde den röda månaden.
August kommer sannolikt att gå ner som den värsta månaden i krypto för 2018. Det fanns få överlevande från den massiva rutten som dumpade priserna på många altcoins till sina lägsta nivåer i över ett år. Efter vinster i juli gick sakerna söderut snabbt och björnarna pummeled marknaderna till ett lågt under 200 miljarder dollar. Under de första två veckorna i månaden förlorade marknaderna 30% för att krascha till 189 miljarder dollar innan de återhämtade sig till 226 miljarder dollar i slutet av månaden vilket gjorde förlusten 16% totalt.

augusti marknader

Den goda nyheten för Bitcoin Trader

Bitcoin sjönk 8% under augusti som sjunker från cirka $ 7 600 i början till $ 6 980 i månads slutet. Den lägsta punkten var den 14: e när den sjönk till $ 5,985. Den goda nyheten för BTC var att dess marknadsdominans ökade med 5% från 48% till 53,2% under månaden Bitcoin Trader omdöme 2018 – Bluff eller Seriös vilket indikerar att alcofinerna ännu en gång har tagit tappningen.

August Crypto Vinnare
Tether kan betraktas som en av de få vinnarna i augusti eftersom den har flyttat upp marknadsvärdesgrafen till 8: e platsövergripande Cardano och Iota. Båda altinerna har förlorat så mycket marknadslock att USDTs 2,7 miljarder dollar har flyttat upp det i diagrammen. Tillbaka i juni var Tether i 12: e plats under Tron och Neo som har sjunkit ännu längre i månaden.

VeChain var det enda aggregatet i topp tjugo för att göra en vinst i augusti, cirka 6% för att avsluta månaden på $ 0,016. Tandväxlingen till yrkesutbildning och tillhörande luftdroppar skulle ha påverkat priserna på detta altcoin. En sen spurt för den vanligt statiska Dogecoin såg också att stiga 6% i augusti och Nano hade en upplopp med ett enormt hopp på 76% för att avsluta månaden på drygt 3 dollar.

Bitcoin Profit redan hade gjort en återhämtning.

Ethereum blev helt misshandlad under „Red August“ och förlorade 33% från 420 till 280 dollar. Det är den lägsta nivån för ETH sedan den här tiden förra året när marknaderna var i stort sett bullish. Den stora nedgången har blivit skulden på att ICO-projekt inte Bitcoin Profit Ärlig Recension dumpade Ether på marknaderna och en allmän bild i alla andra ERC20-tokens. Ethereum låg fortfarande runt denna deprimerade nivå i slutet av augusti medan Bitcoin redan hade gjort en återhämtning.

XRP gick bara lite bättre kasta 23% från $ 0,43 till $ 0,33 under månaden. Den lägsta nivån i år var den 14: e när den sjönk till 0,26 USD, tillbaka till förra årets priskrigspris. Bitcoin Cash kraschade nästan 30% i augusti när det förlorade $ 220 som faller från $ 760 till $ 538. Mer 2018 lågor registrerades när BCH sjönk till 480 dollar den 14 augusti.

Crypto nummer fem, EOS, förlorade cirka 18% förra månaden och slutade den till $ 6. Det har visat en bättre återhämtning från mitten av månaden genom än sina bröder längre upp på marknaden Stellar, som hade en maj månad i juli klättra över 50%, förlorade de flesta av dessa vinster i augusti när den dumpade 22% från $ 0,27 till $ 0,22. Litecoin har lidit också utan några nyheter alls från LTC lägret under en tid nu. LTC har förlorat 23% på månaden som slutar det till drygt 60 dollar.

Cardano har varit en av de värsta delarna av altcoins under ett antal månader och augusti målade en liknande bild då ADA sjönk 28% för att avsluta månaden på $ 0,10. Att runda ut de tio bästa är Iota som också har förlorat 22% som faller från $ 0,93 till $ 0,72.

Monero har varit mer motståndskraftigt att de flesta av de andra altcoinsna bara sjunker 3% eller till slutet av augusti nära var det startade på 120 USD. Större förluster har upplevts i de översta tjugo altcoinerna med Tron som släppte 27%, Dash sjunker 17% till drygt 180 dollar. Neo blir krossad 33% för att avsluta månaden under $ 20 och Ethereum Classic drar inte nytta av Coinbases notering eftersom den också föll nästan 19% från $ 16 till $ 13.

Utsikten var lika grym för Binance Coin som faller 18%, Nem kraschar 37%, Tezos ner 28%, och Zcash rundar ut topp 20 med 25% nedgång för att sluta månaden på $ 150. Ett antal albaner som tidigare rankats högre för marknadslock har gjort så illa att de har tappat ut ur toppen 20 helt, Dessa inkluderar OmiseGO, Lisk, Ontology, 0x, Qtum och Icon.

Crypto-marknaderna nådde sina lägsta nivåer i 2018 förra månaden men den totala nedgången på 16% var mindre än i mars när de dumpade över 40%. Det kan vara ett tecken på att försäljningen har minskat avsevärt och vi kunde närma oss botten. För att sammanfatta de enda överlevande i augusti var VeChain, Dogecoin och Nano medan Ethereum, Bitcoin Cash och Neo trounced.