Bitcoin Self-Custody Provider Casa stelt gebruikers nu in staat om BTC te kopen via Apple Pay.

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Casa App maakt het nu mogelijk om bitcoin te kopen met Apple Pay, nog geen verkoopondersteuning, die direct in de Casa App wordt gestort – rechtstreeks naar de multisign-opslag.

Volgens de officiële aankondiging, staat Casa nu toe om bitcoin te kopen met Apple Pay, die direct wordt gestort in de Casa App – direct naar de multisig opslagruimte. De digitale aanwinst is hier de echte bitcoin en niet de IOU’s van een beurs. De Colorado-based bitcoin security service provider zei,

„Met deze update: het kopen van bitcoin is snel, veilig, eenvoudig en direct. U kunt uw investering laten groeien zonder de risico’s die het gebruik van een gecentraliseerde beurs met zich meebrengt“.

Traditioneel moeten bitcoin-beleggers zich registreren bij de beurs, geld storten voor de handel, en dan hun digitale activa in de portemonnee plaatsen. Maar Casa wil de Bitcoin Profit reis van nieuwe gebruikers eenvoudiger en sneller maken, zei chief executive Nick Neuman. Hij zei,

„Nu de dollar in waarde daalt en er een nieuw tijdperk van potentiële inflatie in het verschiet ligt, zijn consumenten natuurlijk op zoek naar een veilige activaklasse die buiten de turbulentie van het bestaande financiële systeem valt.“

Met de Casa app, kan men tot $250 per dag kopen, met een minimale ordergrootte van $20, en tot $1.500 per jaar. Het bedrijf is van plan om deze limieten in de loop van de tijd te verhogen.

De Casa app rekent een vaste verwerkingskosten van $0,30 per transactie, plus 2,9% van het totale gekochte bedrag. Het omvat verder een winningsvergoeding aangezien de aankoop van BTC rechtstreeks naar de portemonnee van Casa wordt gestuurd.

De aankoopfunctie wordt alleen in hun iOS-app gelanceerd en zal binnenkort ook naar de Android-app komen.

Het bedrijf verduidelijkt de functie ook als een 100% opt-in, dus als men besluit om geen bitcoin te kopen, blijven alle bestaande KYC-vrije functies behouden. Als je BTC koopt, weet je dat je geen documenten en geen foto-ID-scans nodig hebt, maar wel kaartinformatie, volledige naam, e-mail, telefoonnummer en adres.

Alle informatie wordt verzameld en geverifieerd via Apple Pay en verwerkt door hun aankooppartner Wyre.

„Minimale informatie verzameld“, zegt het bedrijf en voegt eraan toe dat de KYC-gegevens ook „nooit worden opgeslagen op de servers van Casa“.