Crypto Community Tangos med betydningen af ​​PayPal’s Bitcoin Push

PayPal’s bitcoin-push har nogle, der klager over, at det er mere som et venligt tryk.

En lejr fejrer nyheden og siger, at den kunne bane vejen for større ting at komme.

Andre er ikke imponeret over PayPal og har fundet grunde til at finde fejl.

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.
Bitcoin

Hvis Crypto Cash er nogen indikation, er PayPal’s beslutning om at understøtte BTC-transaktioner en temmelig big deal.

Ikke kun har BTC-prisen steget ud over $ 12.000-niveauet, men den nærmer sig $ 13.000 og viser intet tegn på at bremse når som helst snart. I endnu en medvind vindede udviklingen sig samme dag, at det britiske baserede fintech-firma Mode Global Holdings annoncerede sit eget bitcoin-push.

Og mens det meste af kryptosamfundet er ekstatisk over et husstandsnavn som PayPal, der byder bitcoin velkommen og ser deres års loyalitet betale sig med grønne skud af mainstream-adoption, er der andre, der udfordrer betalingsfirmaet til at gå all-in på krypto.
Willy Woo: ‚This Is a Big Deal‘

Onchain-analytiker Willy Woo viste brugerbaserne i begge lejre – PayPal og bitcoin. Med en vis hjælp fra Glassnodes „retsmedicin“ var Woo i stand til at estimere, at bitcoin kan prale af mere end 187 millioner HODLere, baseret på en „klyngning af tegnebøger“ sammenlignet med PayPal’s 346 millioner. Hvis der var plads til tvivl, understregede Woo, at „dette er en big deal.“

Woo tilføjede mere perspektiv og sagde, at „2,4% af verdens befolkning er HODLere af bitcoin“ og kaldte det „fase for tidlig adoptere.“ Denne PayPal-udvikling kan have bredere implikationer, hvor Woo forudsiger, at BTC-brugeroptagelse vil „gå eksponentielt“ og „afkoble aktier … meget snart.“

Efter lederen?

På den anden side af spektret bagatelliserede Twitter-konto Plan B, der kan prale med mere end 140.000 tilhængere, PayPal-udviklingen og kritiserede virksomheden for ikke at tillade brugere at overføre krypto til andre konti på betalingsplatformen. Han sidestillede det med en „intet burger“ og „intet mere end en“ central PayPal-database. “

Andre var dog hurtige til at påpege, at det er alt andet end en nonstarter. Kraken vækstleder Dan Held sagde,

”Lad ikke det perfekte være det gode fjende. Forhåbentlig åbner de det på et senere tidspunkt for at kunne trække sig tilbage. De skal stadig købe Bitcoin. Dette er ikke en fraktioneret reserve. ”

Blockstream medstifter Adam Back påpegede, at det var netop det, som eToro udvekslede, tilføjede udbetalinger senere.
Kilde: Twitter

I mellemtiden trak fuldtidshandler Crypto Michael, der har mere end 81.000 tilhængere på Twitter, trak udviklingen og antydede, at PayPal har brug for bitcoin mere end omvendt.

Måske det bedste svar hidtil bør gå til bitcoin bull og Digital Currency Group CEO Barry Silbert, hvis rivalisering med guld lever videre.

I øvrigt tilføjede guldprisen 1% den okt. 21, mens bitcoins gevinster oversteg 7%.