Negatiiviset kassatuotot nopeuttavat Bitcoinin hyväksymistä

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Negatiiviset kassatuotot ovat melkein täällä. Vuoden 2008 suuri taantuma synnytti pitkäaikaiset negatiiviset korot ja Bitcoin Code. Kun hallitus ympäri maailmaa kamppaili laman hillitsemiseksi ja otti puolestaan ​​käyttöön monivuotiset matalat korot. Japani ja Eurooppa ovat kamppailleet negatiivisten korkojen kanssa jo jonkin aikaa. Nyt on Yhdysvaltojen vuoro hoitaa negatiiviset kassatuotot makrotaloudellisten tekijöiden tukemiseksi.

Useiden maiden keskuspankit ovat samanlaisessa dilemmassa. Teknisesti keskuspankit maksavat pankeille lainata rahaa – saalis 22 -tilanne, jossa rahat virtaavat vapaasti korkean riskin ohella. Markkinaveteraanit varoittavat, että tuottojen lähestyessä nollaa ja jopa negatiivista aluetta fiat-valuutoilla on vakavia seurauksia. Seurauksena on, että Bitcoin ja krypto ovat tässä selkeät voittajat.

Negatiiviset kassatuotot tekevät vaihtamisesta Bitcoiniin väistämätöntä

Goldman Sachsin kuuluisa entinen johtaja Raoul Pal kertoi, että valtion joukkovelkakirjalainojen tuotot saattavat pian mennä negatiiviselle alueelle. Hän selittää summan kaavion avulla, joka näyttää kymmenen vuoden valtionkassatuotot saavuttavan lähes nollan seuraavien vuosien aikana. Itse asiassa joukkovelkakirjat ovat laskussa laskevan kanavan seurauksena viime vuosina.

Jos ne saavutetaan, negatiiviset joukkolainojen tuotot merkitsisivät virstanpylvästapahtumaa maailman taloushistoriassa. Yhdysvaltojen historiassa ei ole koskaan ollut korkeaa maturiteettiä koskevaa kassavirtaa, joka olisi tuottanut negatiivisia tuottoja. Tällainen tapahtuma merkitsisi dramaattisia muutoksia tapauksissa, joissa finanssialan asiantuntijat tarkastelevat makrotaloudellisia tietoja – ei ihme, että Bitcoinin tapaus vahvistuu kuin koskaan.

Joukkovelkakirjalainat ja fiat-valuutta ovat laskussa

Cameron Winklevoss on myös ilmaissut mielipiteensä joukkovelkakirjalainojen negatiivisten tuottojen kehityksestä kallistuessa negatiiviselle alueelle. Hän lisäsi lisäksi, että negatiiviset korot lisäävät eriarvoisuutta entisestään. Jotta hänen näkemyksensä voitaisiin painottaa enemmän, hän käyttää Cantillion-ilmiötä, joka osoittaa, kuinka lisää rahanpainatus voi lisätä likviditeettiä merkittävästi.

Ainoa looginen ratkaisu useimmille ihmisille olisi vaurauden pitäminen Bitcoinissa. Ottaen huomioon vakaan valtakirjansa nykypäivän talousympäristössä, BTC todennäköisesti löytää suosiota useammalle sijoittajalle lähitulevaisuudessa.

Toinen Wall Streetin veteraani, Paul Tudor Jones, toistaa samanlaisia ​​näkemyksiä negatiivisista kassatuottoista. Hän uskoo, että Bitcoin saavuttaa todennäköisesti ‚Pyhän Graalin‘ aseman murenevien talouksien edessä. Kun paperivaluutta on vapaalla pudotuksella, Bitcoin tarjoaa hyvän vaihtoehdon varallisuuden varastointiin.