„Odottaa Bitcoinin haittapuolen olevan rajoitettu“, analyytikot sanovat BTC: n hintanäkymissä

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Bitcoin, markkina-arvoltaan ensimmäinen ja suurin kryptovaluutta, pyyhkäisi edellisen viikon voitot ja laski alle 18 000 dollaria elokuun lopun syvimmän viikoittaisen pudotuksen keskellä. Joulukuun 1. päivänä BTC nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 19 915 dollariin, mutta ylöspäin suuntautunut vauhti hiipui, kun se lähestyi 20 000 dollaria.

Tällä hetkellä Bitcoin on suhteellisen yksinkertaisessa hintaluokassa välillä 17 500 – 18 500 dollaria, kun se joutuu myyntiin

Viimeaikainen Bitcoin-myynti viittasi siihen, että kaivostyöläiset myivät suuria määriä Bitcoinia pörsseissä. Cryptoquant ilmoitti, että BTC-kaivostyöläisten sijainti-indeksi on saavuttanut korkeimman tasonsa kolmen kuukauden aikana, mikä tarkoittaa voittoa. Sama skenaario toistettiin syyskuussa, ennen kuin Bitcoin syöksyi 12 000 dollarista 10 000 dollariin.

BeQuant Exchangen Denis Vinokurov uskoo, että BTC: n myyntiä olisi voinut pahentaa edelleen Wrapped Bitcoinin (WBTC) polttaminen, mikä tarkoitti sitä, että Defi-tilassa käytetty BTC myytiin toiseksi suojaamalla virtaa optiomarkkinoilla.

Tässä on mitä analyytikot sanovat

Bitcoin Forecast Expert -kyselyyn osallistuneet ovat lyöneet vetoa Bitcoinin yhdistymisestä alle 19 000 dollaria eivätkä odota siirtymistä uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle seuraavan kolmen kuukauden aikana.

Analyytikko huomautti, että BTC-kaavio kuvaa laskusuuntausta, kuten alemmat korkeimmat ja matalat matalat osoittavat. Lisäksi todetaan, että laskusuunta yleensä tekee alemmat ylä- ja alamäet, kunnes löytyy selkeä pohja. Perustuu lukuisiin laskusignaaleihin, mukaan lukien varojen mahdollinen jakautuminen Mt. Gox-käyttäjät, toinen analyytikko uskoo, että BTC: n laskeva vauhti voi lumipalloa loppuvuodesta.