Savvy Traders kapitaliserer seg på to nye Crypto-eiendeler, sier Bitcoin Bull Tyler Swope – Slik gjør du det

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:ETH

Bitcoin bull og crypto trader Tyler Swope skinner et lys på en lite kjent måte å kapitalisere på to nye crypto eiendeler.

Kryptoinfluencer sier at han har avdekket en tilnærmet null-kostnadsprosess der investorer får tak i og selger Reddit-baserte samfunnstegn Moons and Bricks.

„Ved å være en Reddit-karma-bonde, kan du nå samle disse subreddit-tokens og få betalt ved å gjøre det folk allerede gjør: shatposting, memolording eller bare å tilby solid innhold.“

Måner er Ethereum-baserte tokens som distribueres til medlemmer av samfunnet i r / cryptocurrency subreddit. Antall tokens som medlemmene mottar er basert på mengden Reddit-karma de tjener, som er et mål på brukerens bidrag til samfunnet.

Community token Bricks følger også den samme belønningsmekanismen.

Den store forskjellen er at murstein tjenes ved å få karma på subreddit r / FortNiteBR.

Selv om det er en oppfatning at tokenene ennå ikke kan selges, sier Swope at det er måter å handle tokens på det åpne markedet. Han sier det første og det mest flytende stedet for handel med måner er HoneySwap, som er en klon av Uniswap-protokollen.

“Nå som vi kan se, har handelsvolumet for Moons på HoneySwap den siste uken vært ganske stabilt, omtrent $ 30 000 per dag. Likviditeten for dette er nesten $ 70.000.

Så det jeg prøver å komme over akkurat her er når handelsvolumet blir nøtt for Moons igjen, de få menneskene i likviditetsbassengene kommer til å tjene penger på handelsavgifter, og det vil skje igjen, ja igjen. Siden volumet allerede har blitt ganske nøtter på HoneySwap under lanseringshype-bølgen, over $ 400 000 daglig volum.

Og så med Bricks, er muligheten enda mer moden ettersom likviditetsbassenget er mye mindre, syv ganger, under 10 grand. ”

Når det gjelder om de to eiendelene vil bli notert på sentralbørser, er det rykter om at måner kan komme til Kraken, men foreløpig er ingenting bekreftet.